Tehumardil hukkus traktori alla jäänud mees

FOTO: Irina Mägi

Neljapäeval kella 14.29 ajal teatati Häirekeskusele Saaremaal Tehumardi külas traktori alla kinni jäänud 63-aastasest mehest, kes suri saadud vigastustesse sündmuskohal.

Kohapeal töötanud politseinikud selgitasid välja, et 63-aastane mees oli ilma kabiini ja turvapuurita traktoriga vastu kändu sõitnud ning seetõttu paiskus masin kummuli. Traktorit juhtinud mees jäi masina alla kinni ja hukkus sündmuskohal.

„Tegemist on äärmiselt traagilise sündmusega ning avaldan kaastunnet hukkunu lähedastele. Kindlasti tuleks enne sõidu alustamist veenduda, et sõiduvahend oleks tehniliselt korras ja turvavarustust kasutatakse nõuetekohaselt,“ ütles Kuressaare politseijaoskonna välijuht Andrus Tänak.

Kõik juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluses.

Print Friendly, PDF & Email