Nasval auto alla jäänud lapse elu ei õnnestunud päästa

Läinud neljapäeva varahommikul Nasva alevikus auto alla jäänud 14-aastase tüdruku elu ei õnnestunud paraku päästa.

„Anname teada, et ülekäigurajal sõiduautolt löögi saanud tüdruk suri eile haiglas,“ ütles Saarte Häälele politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Andra Jundas. „Politsei avaldab tüdruku lähedastele kaastunnet.

Traagiline õnnetus juhtus Nasval eelmisel neljapäeval kella 7.36 ajal, kui Sõrve maanteel asuva bussipeatuse juures ülekäigurajal sai 14-aastane tüdruk autolt löögi. Sündmuskohal kogutud tõendid viitasid politsei andmeil sellele, et laps ületas teed ülekäigurajal, kui talle sõitis otsa sõiduauto Škoda, mida juhtis 56-aastane mees.

Autolt löögi saanud tüdruk toimetati raskete vigastustega Kuressaare haiglasse, kust ta edasi Tallinnasse toimetati. Sõiduautot juhtinud mees viga ei saanud, ta oli kaine ja omas vastava mootorsõiduki kategooria juhtimisõigust.

Õnnetus juhtus asulasisesel hea nähtavusega sirgel teelõigul, kus lubatud maksimaalne sõidukiirus on 50 km/h.

Print Friendly, PDF & Email