Raigo Kuusnõmm Hispaania Diamond Cup´il teine

Kulturist Raigo Kuusnõmm osales pühapäeval Hispaanias võistlusel Diamond Cup ja sai väga tihedas konkurentsis teise koha.

“Hõbedaga olen väga rahul,” tunnistas Kuusnõmm. “Kuigi varasemad kullad seadsid ootused kõrgele, teadsin, et iga võistlus algab nullist ja varasemad tulemused ei loe. Nii suurt emotsiooni tänane ei pakkunud nagu EM-i kuld ja Poolas võidetud medal. Aga olen tulemusega rahul.”

Raigo Kuusnõmme hinnangul oli konkurents väga tugev. “See hispaanlane, kellele alla jäin, võitis hommikul veteranide arvestuses Ott Kiivikase ees kulla,” rääkis ta. “See hooaeg on olnud vaieldamatult minu parim, mis üldse olnud on. Eestis pidin teistele küll alla vanduma ja leppima kolmanda kohaga, aga muidu on ainult võidu emotsioonid.”

Kuusnõmme sõnul on nüüd aeg hooajale joon alla tõmmata ja puhata, sest keha vajab puhkust, et tulevikus olla veel parem. Praegu ei oska ta täpselt öelda, millal uuesti lavale saab, aga üks on kindel – see hooaeg andis ainult indu juurde ja ta on valmis veel suuremateks väljakutseteks.

Print Friendly, PDF & Email