Saarlased Looduse Aasta Fotol tunnustatud

On juba traditsiooniks kujunenud, et Eesti loodusfoto aasta tähtsaimalt konkursilt pudeneb igal aastal tunnustusi ka Saaremaa noortele.

Karl Jakob Toplaan foto “Pärlikee ja pütikee”Kõrgeima koha sai seekord Karl Jakob Toplaan, foto “Pärlikee ja pütikee” tõi talle teise koha loomafotode noorte kategoorias. Tema pilt “Rivaalid” pälvis aga žürii äramärkimise kategoorias “Loomad tegutsemas”. Loomafotode noorte kategoorias tuli Toplaanele veel tunnustus pildi “Luha valitseja” eest. Loodusfotode noorte kategoorias tunnustati Toplaan pilti “Sookailumeri”.

Martin Vesbergi foto “Pilvemaastik”

Tunnustatud sai ka teine Saaremaa loodusfotograaf Martin Vesberg. Pildid “Sinimütsike”, “Kord lonkis rebaseonu…” pälvisid tunnustuse loomafotode noorte kategoorias. Loodusfotode noorte kategoorias sai tunnustuse Vesbergi foto “Pilvemaastik” (foto üleval paremal).

Täiskasvanutest märgiti maastikufotode kategoorias ära Priidu Saarti foto “Virmalised loomulikus keskkonnas” eest.

Print Friendly, PDF & Email