JUHTKIRI: Pole head halvata (1)

Kuressaare kesklinna sulgemine ja seal alanud rekonstrueerimistööd – esialgu küll teekatte mürarikas ja paksu asfalditolmu üles keerutav lammutamine – ajavad hinge täis nii mõnelgi inimesel, kes oma töö või igapäevatoimetuste tõttu kesklinnas liikuma peab. Mis sellest, et ebamugavused on vaid ajutised ning kannatada tuleb ilusama südalinna nimel.

Autojuhid kiruvad remondi tõttu muudetud liikluskorraldust, nimetades seda jaburaks, turul tegutsevate poodide pidajad tõdevad, et üleskaevatud turuplatsi tõttu kauplustes kliente enam ei käi. Vallaametnike soovitus, et raske aeg tuleb üle elada, ei pruugi sellises olukorras olijat lohutada. Igaüks näeb ja hindab asju ju ikka oma seisu­kohast.

Sel nädalavahetusel peetakse kooritud teekattega südalinnas tänavafestivali, kuhu loodetakse viit tuhandet külastajat. Kas need lootused täituvad – eks saame näha.

Print Friendly, PDF & Email