Tammepark maksis 4330 eurot (3)

Karin Närep

Panga pangale rajatud EV100 tammepargi jaoks eraldas Saaremaa vallavalitsus reservfondist 2930 eurot, riigikantselei toetas sama üritust 1400 euroga. Riigi toetusest 700 eurot oli istutamise jaoks ja 700 1. juunil toimuvaks avamiseks.

Vallavalitsusest selgitati, et tammepargi rajamisel tuli arvestada istutusaukude ettevalmistamise, õpilaste transpordi, istutajate toitlustamise, teavituse jms seotud kulutustega ning istutamise eelarves oli suurim kuluartikkel istikute tugipostid ja piirdeaia võrk koos postidega.

Arendus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja Karin Närep (pildil) tõdes, et riigi toetus oli vallavalitsuse taotletust väiksem. Seega oli tema sõnul vajalik ka vallavalitsuse rahaline tugi. “Samas, projekti tegelikud kulud selguvad pärast vastavate tegevuste elluviimist,” nentis ta. Närep ütles, et projekti panustab ka Panga pangal tegutsev MTÜ, kes tegi ettevalmistusi ja tagab hilisema tammeistikute kastmise jms, mida projektirahast ei kaeta.

Print Friendly, PDF & Email