Jaan Kasele digitaalse heliloomingu konkursilt teine koht

Tallinna ülikooli Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudi koolinoorte ja noorte heliloojate 5. digitaalse heliloomingu konkursil tunnustati ka Kuressaare gümnaasiumi 11.c klassi õpilast Jaan Kaske.

ÕIGEL TEEL: Jaan Kask usub, et tunnustus konkursil kinnitab, et ta tegeleb õige asjaga.
ERAKOGUNoormehe teos “Mars” hinnati 16–19-aastaste vanuserühmas elektroonilise tantsumuusika kategoorias II koha vääriliseks. Esikoha pälvis selles kategoorias Karol Kaldam helitööga “Let’s go w / Trina Deuhart”.

“Konkursi teise koha pälvimine näitas mulle, et tegelen õige asjaga ning aeg seda tehes ei ole raisku läinud,” ütles artistinime JVVN kasutav Jaan Kask Saarte Häälele.

Teose “Mars” puhul oli noormehe siht teha veidi rõõmsama meloodiaga future house’i. “Ta ei ole minu teostest ilmtingimata kõige unikaalsema kõlaga, kuid otsus saata võistlusele “Mars” tuli selle rõõmsast tundest,” märkis Kask.

Print Friendly, PDF & Email