Liis Lepik tuli Floraga karikavõitjaks

Tallinnas A. Le Coq Arenal klubijalgpalli pidupäeva raames mängitud naiste jalgpalli karikafinaalis alistas Liis Lepik koos Tallinna FC Floraga Tartu SK 10 Premiumi 7 : 0.

“Me oleme palju tööd teinud selle karika nimel, kindlasti oli see üks eesmärkidest, mille naiskond endale hooaja algul püstitas, ja nüüd on kolmest kaks käes,” rääkis Lepik, kelle sõnul sihib naiskond lisaks juba varem võidetud superkarikale ka Eesti meistritiitlit.

“Ei saa öelda, et võit oleks lihtsalt tulnud või et me oleks vastast alahinnanud. Teadsime, et finaali tulevad kõik mängima täiega ja antakse endast kindlasti maksimum. Seepärast oli plaan mängida oma mängu ja vastase peale ei mõelnud.”

Liis Lepik lõi 30. minutil seisuks 4 : 0. “Kasutasime ees hästi ära oma ründepotentsiaali ja lõime palju väravaid, kuigi olukordi oli veelgi rohkem,” märkis keskkaitsja. “Samas on standardolukorrad ka üheks meie tugevuseks. Pall tuli täpselt sinna, kuhu tahtsin, vastased magasid pisut minu sissejooksu maha ka ja olen löödud väravaga rahul.”

Print Friendly, PDF & Email