Kuressaare gümnaasiumi näitlejatele laureaaditiitel

Nädalavahetusel Tartumaal Rõngus toimunud riiklikel algklasside näitemängupäevadel tunnustati Kuressaare gümnaasiumi 4.d klassi nelja preemiaga.*

Näitemängupäevadel osales 17 näitetruppi. Saarlaste etendus “Rohkem kui tuhat sõna” pälvis laureaadipreemia, näitlejapreemia said õpetaja Paakspuu usutava rolli eest Uku Mägi ja tänapäevase lapse rolli eest Harold Robin Kallas, kirjutab koolileht Meie KG. Ühe kolmest parima juhendaja preemiast sai õpetaja Lelet Aavik.

“Sõitsime pool päeva Rõngusse, et esitada oma etendus “Rohkem kui tuhat sõna”. Järgmisel päeval sõitsime klassiga ERM-i ja kui sealt tagasi tulime, siis vaatasime paari etendust ka. Meie autasustamisele ei jäänud, sest pidime praamile jõudma. Preemiad ja tänukirjad lubati meile postiga Saaremaale saata. Kui koju jõudsime, olime kõik väga rahul ja läksime rõõmsalt koju,” meenutas Uku Mägi edukat reisi.

Print Friendly, PDF & Email