Chrislin Sepp tahab rallis jätkata (1)

Tallinna ralli viiendal kiiruskatsel süttis tehnilise rikke tõttu põlema ja hävis Chrislin Sepa Honda CivicType-R. Sellele vaatamata on noor rallisõitja täis tahtmist võidukihutamisega jätkata.

“Motivatsiooni jätkata on ikka, aga täpselt veel ei tea, mis autoga või millal, kuid kindlasti tahame minna ainult paremuse ja võimsama tehnika poole,” ütles viimasel võistlusel koos kaardilugeja Karmo Salongiga sõitnud Chrislin Sepp.

Saarlanna Honda Civic Type-R süttis Tallinna ralli viienda kiiruskatse keskel põlema. Chrislin Sepp parkis oma auto tee äärde ja käepäraste vahenditega hakati tuld kohe kustutama. Samas süttis ka teeäärne kulu, mille põlengule suutsid kohale saabunud päästjad piiri panna. Sõitjad intsidendis kannatada ei saanud.

Print Friendly, PDF & Email