Vald tunnistas süüd liiklusõnnetuses

Saaremaa vallavalitsus otsustas tunnistada kahjunõuet ja tasuda 320 eurot, kuna 6. veebruaril Kuressaares juhtunud liiklusõnnetuse üks põhjus oli kehvasti märgistatud liiklusruum.

Valla meediapeaspetsialist Kristiina Maripuu selgitas, et 6. veebruaril juhtus liiklusõnnetus, kus sõiduauto sõitis Kuressaares Tallinna tänaval otsa eraldustähiseta liiklusmärgipostile. Autoosade purunemise tõttu sai sõiduki omanik 1190 eurot kahju, mille kohta ta esitas vallavalitsusele kahjunõude.

Vallavalitsus otsustas eilsel istungil kahjunõuet tunnistada, kuna eelneval ööl oli samale postile üks kord juba otsa sõidetud ja Kuressaare Linnamajandus oli kõverdunud postilt liiklusmärgi eemaldanud. Seega ei olnud post nähtav.

1190 euro suurusest nõudest katab 870 kindlustus ja 320 eurot hüvitatakse valla eelarvest.

Print Friendly, PDF & Email