PILTUUDIS: Lions-laat taas tuntud headuses, kuid uues kohas (1)

Saaremaa laadahooaega juba 23 aastat avanud Kuressaare Lions-klubi laat kolis sel aastal lossihoovi, mis laada populaarsust aga sugugi ei kahandanud.

IRINA MÄGIKlubi president Aado Haandi ütles, et tagasiside põhjal võib lossihoovi pidada heaks laadapaigaks. Selline on olnud ka müüjate tagasiside. Kindlasti tuleb tema sõnul üht-teist kohendada ja kogemusest õppida.

Laadakauplejaid oli Haandi sõnul tänavu 86, tulu suurust ta veel täpselt öelda ei osanud, kuna kulude-tulude lõplik arvestamine alles käib. “Eelmise aasta tasemest me alla ei kukkunud,” kinnitas klubi president, lisades, et mineva aasta tulu jäi 5000 euro kanti. Laadaga teenitud raha kasutatakse abivajajate toetamiseks.

Laadal valiti rahvahääletuse teel ka parim suveniir, milleks osutus Randvere mehe Peeter Kuumi postkast.

Laadale järgneval õhtul toimus ka klubi sünnipäevapidu, millega seekord tähistati 28 tegevusaastat. Ametikett anti peol üle klubi järgmisele presidendile, ettevõtja Raivo Aldile.

Print Friendly, PDF & Email