Kevin Saare esimene eelistus on välismaa klubi

Äsja Pärnu Võrkpalliklubiga Eesti meistrivõistlustel pronksmedali võitnud Kevin Saar tahab oma karjääri jätkata välismaal, kuid hoiab ukse lahti ka koduriigi klubidele.

“Kui pakkumine tuleb, siis on eelistus minna mängima välismaale, kui ei, siis tuleb vaadata,” märkis Saar, lisades, et “kosjakontor” igatahes töötab ning Eesti klubid on juba tema palkamise võimalusi uurinud.

“Võimalusel läheksin nagu Karli Allik kas Saksamaale või Belgiasse, need sobiks. Millal see võib juhtuda, ei tea. See võib tekkida alles juulis ja enne ei taha ühegi klubiga lepingut teha. Eelmisel aastal tegingi veidi rumalalt, kui sõlmisin Pärnuga ruttu lepingu ära, ja siis tulid alles piiri tagant pakkumised. Õhus on ka võimalus liituda Saaremaa meeskonnaga, aga see jääb ka Eesti pakkumiste juurde,” rääkis Saar.

Pärnu Võrkpalliklubi kindlustas kodupubliku silme all 3 : 0 (25 : 19, 25 : 22, 25 : 20) võiduga endale Eesti meistrivõistluste pronksi, kui kolmandas mängus võideti tiitlikaitsja Selver Tallinn. Kevin Saar tõi 14 punkti.

“Meie jaoks on pronksmedal ikka võit, sest suutsime hooaja hea mänguga lõpetada,” ütles Kevin Saar. “Mängisime Selveri üle, sest Markkus (Keel) hakkas hästi mängima lõpuks. Tekkis ka väga hea meeskonna-sisene tiimitunne ja emotsioon oli hästi üleval. Enda panusega olen ka rahul, sest kõik kolm mängu tulid tipp-topp välja. Kõigil mängudel oli ühesugune muster, kus algul ei saanud käima ja tasapisi hakkas sujuma.”

Print Friendly, PDF & Email