Joonistusvõistluse “Kohtumine Eerik Haameriga” auhinnad

Rootsi kruiisile sõidavad Hanna Vinter, Astrid Rei, Annaliisa Lepik (8. kl, Saaremaa ühisgümnaasium, õp Jaanika Kask); Liisa Niit (12. kl, Kuressaare kunstikool, õp Piret Männa); Kaspar Linde (5. kl), Marten Saar (6. kl, Tornimäe PK, õp Katrin Vaher); Ahti Ansper, Jüri Valt (6. kl, Leisi KK, õp Katrin Vaher); juhendajad Katrin Vaher, Jaanika Kask, Piret Männa ja Ene Pidmann.

Saare maakonna keskraamatukogu preemia (Eerik Haameri elulooraamatud) pälvisid Saara Väli (9. kl, Orissaare gümnaasium, õp Katrin Vaher), Käti Saar (7. kl, Kuressaare gümnaasium, õp Ene Pidmann), Kertlyn Kiil (7. kl, KG, õp Ene Pidmann).

Humala galerii preemia (Külliki Järvila graafilised pildid) said Liis Marel Aak (9. kl, Kuressaare kunstikool, õp Leelo Leesi) ja Karoliina Humal (6. kl, Leisi KK, õp Katrin Vaher).

Merepäevade passid Kuressaare Kultuurivaralt said Kirke Ly Hell (9. kl, Kuressaare Vanalinna kool, õp Ene Pidmann) ja Karmen Zimmer (5. kl, Ruhnu PK, õp Karin Treufeldt).

Raamimisteenuse Karli Fotolt pälvisid Saara Väli (9. kl, OG, õp Katrin Vaher) ja Hanna Vinter (8. kl, SÜG, õp Jaanika Kask).

Hallikivi seikluspargi kinkekaardid said Helena Nõmm (5. kl, SÜG, õp Irena Sink), Marleen Juhandi (9. kl, Salme PK, õp Tiia Kobin), Iti Lauk (6. kl, Ruhnu PK, õp Karin Treufeldt), Rainer Rindeberg (6. kl, Leisi KK, õp Katrin Vaher), Oskar-Urmas Viherpuu (6. kl, Leisi KK, õp Katrin Vaher), Roland Mägi (6. kl, Leisi KK, õp Katrin Vaher), Kaspar Leit (7. kl, KG, õp Ene Pidmann), Celina Vaible (6. kl, Tornimäe PK, õp Katrin Vaher).

Maalipäeva Vahase saarel ja akvarelliplokid said Anette Teresa Adramees (5. kl, Tornimäe PK, õp Katrin Vaher), Sirli Leetsi (5. kl, Tornimäe PK, õp Katrin Vaher), Marilyn Lempu (5. kl, Leisi KK, õp Katrin Vaher), Laura Altmäe (6. kl, Leisi KK, õp Katrin Vaher), Laura Lisette Salong (9. kl, KVK, õp Ene Pidmann), Kelly Grahv (8. kl, Kuressaare kunstikool, õp Piret Männa), Kristin Kuningas (6. kl, Kuressaare kunstikool, õp Piret Männa), Erika Filippov (11. kl, Kuressaare kunstikool, õp Leelo Leesi).

Raegalerii valis oma lemmikuks Teele Õispuu (9. kl, KVK).

Žüriis osalesid Liilia Kõiv, Sander Raudsepp, Kristiina Paumo, Ene Kallas ja Külliki Järvila.

Print Friendly, PDF & Email