FC Kuressaare esimene murumäng lõppes kaotusega

Eesti meeste jalgpallimeistrivõistluste Premium-liigas kaotas oma tänavuse esimese kohtumise murul mänginud FC Kuressaare pühapäeval koduväljakul 1 : 4 Paide Linnameeskonnale. Kure mängijad saatsid platsile nende emad.

“Mäng oli ühe-, maksimum kaheväravalise vahega, aga meil oli õiget rünnakul tegutsemist vähe,” tõdes peatreener Jan Važinski. “Kui me võtame viimase mängu, siis nad lubasid meil keskväljakul ja tagant läbi mängida, aga meil oli lihtsalt rünnak täna liiga lahja. Viimasel kolmandikul olid kehvad pakkumised ja valed otsused.”

Kuressaare linnastaadionil mängitud kohtumises jäid saarlased kaotusseisu 21. minutil, kui täpne oli Michael Lilander. 41. minutil suurendas Paide eduseisu Tarmo Neemelo, kuid kaks minutit hiljem lõi Elari Valmas penaltist ühe tagasi. 81. ja 87. minutil oli kahel korral resultatiivne Samson Onomigho Lyede.

“Esimene mäng murul ja oli näha, et meil oli füüsiliselt raske,” märkis Jan Važinski. “Keha ja jalad olid poistel kanged, aga ka kaitses rahunesime maha. Üleminekut vasturünnakule tuleb veel harjutada.”

Print Friendly, PDF & Email