Surnuks põlenud miljonär oli Saaremaa juurtega

Viimane Eesti Ekspress kirjutas juhtumist, kui üheksa aastat tagasi põles oma autos surnuks miljonärist autokaupmees. See mees oli Saaremaa juurtega ärimees Rainer Mõik.

Politsei leidis, et põlengu puhul oli tegu õnnetusjuhtumiga. Siis hakkas aga välja tulema imelikke asju. Selgus, et mees oli kindlustatud pea 800 000 euro eest. Vahetult enne surma oli ta soovinud ka kindlustuslepinguid osaliselt pikendada. Samuti oli ta enne õnnetust ära kinkinud talle kuuluvat kinnisvara. Loost käivad läbi hukkunu sõprade, ekspolitseinike Reigo Kala ja Koit Pikaro nimed.

Seega tekkisid kahtlused, kas Mõigu surm oli õnnetus või suri ta oma vabal tahtel või hoopis kellegi käe läbi.

Ekspertiisi järeldus oli, et Mõik ei surnud vägivaldsesse surma. Samuti ei tuvastatud, et tulekahju oleks tekkinud kellegi kuritahtliku tegevuse tulemusena. Juhtum lõpetati kuriteokoosseisu puudumise tõttu.

Print Friendly, PDF & Email