Puuhaluga koksamine viis kolmeks aastaks vangi

Varem poolvenna pussitamise eest tingimisi vangistusega karistatud Aivar Nõu peab uue kuriteo eest kinnimajja minema kolmeks aastaks.

Tingimisi karistuse kandmise ajal läks Aivar (58) tänavu märtsikuus kallale oma lähedasele ja virutas tollele puuhaluga otsaette, mille tõttu tekkis paistetus.

Kohtu mõistetud karistus võib tunduda karm, kuid Aivaril tuli alles septembris 2016 seista kohtu ees raske kehavigastuse tekitamise eest oma poolvennale. Joomingu ajal tekkinud tüli käigus kahmas Aivar laualt noa ja virutas poolvennale kõhtu. Ka nüüd oli mees purjus, kui lähedast inimest puuhaluga ründas.

Selle eest nõudis prokurör kolmekuulist vangistust, millele lisandus aga eelmise kuriteo eest määratud kaks aastat ja kümme kuud. Kuu aega on mees juba eelvangistuses viibinud, istuda jääb seega veel täpselt kolm aastat. Kohtuotsus mõisteti kokkuleppemenetlusena.

Print Friendly, PDF & Email