“Rannalapse laulud” Mustjalas

28. aprillil toimus Mustjala rahvamajas Lääne-Saaremaa laste lauluvõistlus, kus valiti välja need, kes esindavad oma piirkonda mais toimuval kontserdil “Kevadümin 2018”.

Esinema olid tulnud lapsed Salmelt, Kihelkonnalt, Mustjalast, Kärlalt, Lümandast ja kolm last ka Kuressaarest, kokku 34 laululast, kes võistlesid viies vanuserühmas. Žürii esimehel Malle Veskel ning liikmetel Ester Soel, Monika Põllul ja Rene Reinsool oli peamurdmist küllaga, sest ei olnud lihtne valida parimate seast parimaid. Juhendajad olid teinud väga head tööd ja tublisid laululapsi meil jagub.

Publik sai valida ka oma lemmiku Rannapiiga ja Rannapoisi. Seekordsed tiitlid läksid kuueaastasele Mirell Millerile Mustjala lasteaiast ja üheksa-aastasele Kenert Tuvikesele Mustjala põhikoolist. Aitäh kõikidele laululastele, juhendajatele, žüriile, publikule, helimehele ja tublile Katrinile, kes meie ürituse läbi viis.

Edith Viira
Mustjala rahvamaja juhataja


Tulemused

5–7-aastased
I koha sai Mirell Miller Mustjala lasteaiast (juhendaja Reine Vinter), II kohale jäi Robi Pokk Lümanda lasteaiast (juh Ülle Reinsoo), eripreemia anti välja kõige nooremale lauljale Kaisa Aadussoole Salmelt (juh Maarja Kullamaa) ja lavalise sära eest sai preemia Karolin Kukkur Kärla lasteaiast (juh Ülle Vallaste).

8–10-aastased
I koha sai Herko Tamm Kärla põhikoolist (juh Marika Aarnis), II koha Marielle Tints Lümanda põhikoolist (juh Karin Pulk) ja III koha pälvis Kenert Tuvike Mustjala põhikoolist (juh Imbi Kolk), eripreemia mehise hääle eest sai Rasmus Lõhmus Mustjala põhikoolist (juh Imbi Kolk).

11–13-aastased
I koha sai Kädi Õun Salme põhikoolist (juh Karin Pulk), II koha Eliise Miller Mustjala põhikoolist (juh Pilvi Karu) ja III koha Friida Põld Lümanda põhikoolist (juh Pilvi Karu).

14–16-aastased
I koha sai Teele Voksepp Mustjala põhikoolist (juh Laine Lehto), II koha Annabel Kallas Kuressaare muusikakoolist (juh Kairit Sepp) ning kõige vanematest sai I koha Jutta Loviisa Juht Kuressaare muusikakoolist (juh Kairit Sepp).

Print Friendly, PDF & Email