Ettevõtjate nõustamine laienes Muhu saarele

Saare arenduskeskuse üks kandvatest rollidest on maakonnas nõustamisteenuse pakkumine alustavatele ja tegutsevatele ettevõtjatele, kodanikuühendustele ja omavalitsusüksustele.

“Et teenus ei oleks üksnes Kuressaare-keskne, oleme koostöös Muhu vallaga jõudnud lahenduseni, et meie konsultandid hakkavad regulaarselt Muhus nõustamas käima,” rääkis arenduskeskuse juhataja Rainer Paenurk.

Plaan realiseerub juba täna, mil toimub esimene selline nõustamine Muhus Hellamaa külakeskuses ajavahemikus kell 11–15. “Päris mitmed huvilised on endale aja juba broneerinud,” märkis Paenurk. Kel huvi, sel palutakse endast teada anda e-meili aadressil tiia@sasak.ee. “Piisava huvi korral plaanime selliseid käike Kuressaarest väljapoole teha regulaarselt ka edaspidi,” kinnitas Rainer Paenurk.

Print Friendly, PDF & Email