Saare maakonnas loodi siseturvalisuse nõukogu (1)

Enne Saare maavalitsuse juures tegutsenud maakonna turvalisuse tervikvaate kujundamisega tegelev siseturvalisuse nõukogu loodi Saaremaa vallavalitsuse juures 13-liikmelisena.

Selle liikmed on Saaremaa vallavalitsuse arendus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja ja komisjoni esimees Karin Närep, abivallavanem Mart Mäeker, vabatahtliku merepääste esindaja maakonnas Maidu Lempu, Muhu vallavanem Raido Liitmäe, Ruhnu vallavanem Jaan Urvet, SA Kuressaare Haigla nõukogu esimees ja Saaremaa vallavolikogu liige Kalle Laanet, Kaitseliidu Saaremaa maleva juht Gunnar Havi, Kuressaare politseijaoskonna juht Rainer Antsaar, Saaremaa päästepiirkonna juhataja Margus Lindmäe, rahandusministeeriumi regionaalhalduse osakonna talitusejuhataja Jaan Leivategija, vallavalitsuse keskkonnaosakonna juhataja Bert Holm, vallavalitsuse järelevalve ja kriisireguleerimise peaspetsialist Karel Koovisk ja vallavalitsuse tervisedenduse peaspetsialist Riina Allik.

Karin Närep ütles, et nõukogu tööülesanded lähtuvad siseturvalisuse arengukavast aastateks 2015–2020. Nõukogu ülesandeks on vajalike võrgustike loomine näiteks kohaliku omavalitsuse, riigiasutuste ja vabaühenduste osalusel ning nende töö korraldamine.

Nõukogu esimene kohtumine on planeeritud mai teise poolde ja seal arutatakse nõukogu konkreetsemaid tegevusi.

Print Friendly, PDF & Email