PÖÖRDUMINE: Saaremaa meetootjate ühingu pöördumine Saarte Jahimeeste Seltsi poole (1)

Jahimehed, hoidke silmad lahti!

Viimase kahe nädala jooksul on mesinikelt varastatud mesitarusid viiest mesilast üle Saaremaa. Tarusid on varastatud Lümanda, Väike-Pahila, Püha-Kõnnu, Kahtla ja Metsaküla külast.

Jahimeestena liigute palju looduses ja tunnete nii omakandi mesiniku autot kui ka mesinikku ennast nägupidi. Seetõttu palume teie abi, et hoiaksite silmad-kõrvad lahti ja annaksite mesinikele teada, kui näete mesilate juures midagi kahtlast toimumas. Näiteks autot (soovitav on fikseerida sõiduki mark ja registrinumber), millel pole selles kandis asja liikuda ja selle juhil toimetada.

Lisaks on igasugune info teretulnud, kui olete näinud midagi kahtlast ajavahemikus 16.–20. aprillini Väike-Pahila külas, 16.–22. aprillini Lümanda ja Püha-Kõnnu kandis ning 23.–28. aprillini Metsakülas.

Saaremaa Meetootjate Ühendus

Print Friendly, PDF & Email