Maiasmokk pakub einestajatele suuremaid võimalusi (4)

Saaremaa kaubamaja kohvik Maiasmokk, mis tegutseb taas Saaremaa Coopi allüksusena, soovib kehakinnitust pakkuda senisest suuremale klientuurile, sealhulgas nišitarbijatele.

TUNNEB ASJA: Saaremaa Coopi kondiitrite kätetööd mekkiv Helen Ella tordibutiigist teab, mismoodi üks hea maius maitsma peab.
MEHIS TULK“Eesmärgiks on pakkuda võimalikult tervislikku toitu ja anda inimesele võimalus valida – olgu siis tegu taimetoitlasega või inimestega, kellel on näiteks gluteeni-, laktoosi- või kaseiinitalumatus,” selgitas kaubamaja turundusjuht Ülle Puppart. Söögikoht püüab olla hästi paindlik – väike, aga tubli, lisas ta.

Sortimendis on nii Saaremaa Coopi oma kondiitritööstuse ja köögi toodang, kui ka otse kohvikus valmivad suupisted ja road. Kohviku firmatootena tõi Puppart välja krõbedad odrakuklid, mida pakutakse supi ja prae kõrvale tasuta, aga mida on võimalik soovi korral kohvikust ka kaasa osta.

Uuendusena saab Maiasmokas nüüd sooja toitu argipäeviti kuni poole kuueni ja päevapraadi pakutakse ka laupäeviti. Kliente teenindavad Merike Raaper, Tiina Jürisson ja Ira Soom.

Print Friendly, PDF & Email