Hukkunud mootorrattur oli tuntud disainer (1)

Nädala algul Saaremaal teelt välja sõitnud ja hukkunud 51-aastane mootorrattur oli disainer Margus Triibmann.

Õnnetus juhtus esmaspäeva pärastlõunal Vaivere–Vätta tee 7. kilomeetril, kus mootorratas teelt välja sõitis. Esialgsetel andmetel kaldus Vätta poolt Vaivere suunas liikunud mootorrattur lauges vasakkurvis paremale teelt välja. 51-aastane mootorrattur suri saadud vigastustesse sündmuskohal. Mootorrattur omas vastava kategooria juhtimisõigust ja kandis peas kaitsekiivrit.

Postimees kirjutab, et õnnetuses hukkunud mees oli disainer Margus Triibmann. Tallinna 46. keskkooli kunstiklassi lõpetanud ja Tallinna tehnikaülikoolis ehitusinseneriks õppinud Triibmann oli Eesti esimese disainibüroo Keha3 üks loojatest.

Print Friendly, PDF & Email