TENE: Aura tugevaks muutmine

Aura on olemas igal inimesel, see on nähtamatu vaimne keha, mis on meie füüsilise keha ümber. Aura kui vaimse keha tervis ja heaolu on sama tähtsad, kui on seda meie füüsilise keha tervis ja heaolu. Aurat tuleb hoida, kaitsta, tervendada ja tugevamaks muuta.

Aura kaitseb sind väliskeskkonnast tulenevate ohtude ja negatiivsete energiate eest. Tugeva aura korral oled sa näiteks enesekindlam, sa ei lase teistel inimestel ja nende arvamustel end mõjutada.
Kui aura on nõrk, muutub inimene arglikumaks, ta ei talu kriitikat ja õnnetused on kerged tema ellu tulema.

Mida tugevam on aura, seda rohkem kutsud sa oma ellu positiivsust, õnne ning seda enam oled sa säästetud erinevatest halbadest situatsioonidest ja isegi terviseriketest. Mida nõrgem on inimese aura, seda suurema tõenäosusega satub ta erinevatesse probleemidesse ja õnnetustesse, stress on kerge tekkima, küllus ei soovi tema elus püsida ja teised inimesed võivad teda rohkem negatiivselt mõjutada.

Lühidalt kokku võttes on aura meie vaimne keha, mille eesmärk on kaitsta meid kõige selle eest, mis meid ümbritseb ja millel võib olla meile negatiivne mõju.
Aurakeha on võimalik tugevamaks, tervemaks ja võimsamaks muuta, süües õigeid taimetoitusid, lisaks on võimalik aurat parandada kristallide abiga. Kõikidel taimedel on olemas lisaks kasulikele ainetele, mida meie kehad vajavad, ka spirituaalne energia, mille me taimi süües nendest kätte saame.

See spirituaalne energia suundub meie aurakehasse ja muudab seda, mis seal parasjagu on. Kristallid on läbinisti spirituaalsed esemed ja kristallidel on oskus juhtida oma energiat inimese aurasse. Aura parandamise, tugevamaks muutmise ja tervendamise eesmärgil tasuks kristalle ehtena kanda.

Kui sa tunned end nõrgana ega suuda teiste inimeste tekitatud negatiivsuse, närvilisuse ja pingega toime tulla, kui sind saadab ebaõnn, siis kutsu kindlasti need taimed ja kristallid oma ellu.


KOHV

on teada-tuntud jook, mida pea kõik inimesed teavad ja enamik täiskasvanuid tarbib. Kohv tundub nii tavaline ja enesestmõistetav meie igapäevaelus, kuid tegelikult on see päris tugev spirituaalne tervendaja. Lisaks sellele, et see annab sulle füüsilist energiat, suudab see sinu aurat taastada ja tugevamaks muuta. See hetk, kui sa kohvi jood, muutub su aura tugevamaks. Kui tunned, et sul on kohvi lausa vaja, siis annab sinu aurakeha sulle märku, et sul on vaja end kaitsta. See on ka põhjus, miks nii paljud inimesed on kohvi joomisest sõltuvuses, nad lihtsalt vajavad pidevat kaitset lisaks energiale, mida kohv annab.

LAAVA

on kristall, millel on väga tugevad kaitsvad omadused ja kui laavakristalli kanda, aitab see sinu aurakeha tugevana hoida. Laavakivid kaitsevad ebaõnne, kurjuse, pahatahtlikkuse, salakavaluse, raskete terviseprobleemide, needuseväe, kriitika ja stressi eest. Kui sa laavakivi kannad, aitab see kaitsta sind kõige selle halva eest. Kanna laavakivi kindlasti siis, kui sa tunned, et sinu elu läheb üksnes allamäge.

MUST TURMALIIN

on üks universaalsemaid kaitsekristalle, mis aitab pea kõikide probleemide korral, mis on seotud ohuga. See kaitseb sind nende energiate eest, mis suudavad sinu aurat nõrgestada. Must turmaliin kaitseb sind teiste inimeste tekitatud kehva enesetunde eest, see on kristall, mis hoiab sind autoõnnetustesse sattumast ega lase sul olla valel ajal vales kohas. Must turmaliin tunneb õnnetuse tuleku ära ja kui sa seda kristalli kannad, juhatab see sind alateadlikult õnnetusest eemale, et sa sellesse ei satuks.

MUST PIPAR

on kindlasti see, mida sa võiksid oma toidulauale panna. Musta pipra tarbimine aitab auras eksisteerivaid energialekkeid sulgeda. Mustal pipral on jõud, mis tervendab aurakeha, aidates sul olla tugev, enesekindel ja kaitstud. Musta pipart lisa toidule siis, kui tunned, et sa vajad lisakaitset, ja siis, kui oled emotsionaalselt kurnatud.

HÜPERSTEEN

on ebaõnne blokeerija ja ebaõnnest vabastaja. Hüpersteeni soovitan ma kanda siis, kui sinu elus on juba kohal väga suured probleemid, millest sa ei oska enam ise välja tulla, ning siis, kui keegi sind sihilikult kiusab. Hüpersteen takistab sihilikku kiusamist ja aitab sul ebaõnnest vabaneda. Hüpersteen kaitseb sind selle eest, et su ellu ei tuleks mõni suurem ja raskesti lahendatav probleem.

RUKKILEIB

on eestlaste üks lemmikuid ja leiba tasub kindlasti süüa mitte ainult selle hea maitse pärast, vaid ka selle väga heade kaitsvate omaduste tõttu. Rukki-leib on seotud juurtšakra tervendamisega, mis tervenedes aitab omakorda aurakehal tugeva kaitsekilbi omandada. Kui sul tekib meeletu isu rukkileiva järele, siis annab sinu alateadvus märku, et su aura vajab kaitset. Regulaarsel rukkileiva söömisel saab su aura pidevalt seda energiat juurde, mis aitab aural tugevana püsida.

MUSTAD LÄÄTSED

on täis kaitsvat energiat ja kui sa sööd musti läätsesid, muutub su aurakeha kiiremas korras tugevamaks. Mustadel läätsedel on võime kaitsta sind ebaõnne eest, nad muudavad sind enesekindlamaks ja tugevamaks isiksuseks. Mida tihedamini sa musti läätsesid sööd, seda kiiremini kasvab enesekindlus su sees. Mustadel läätsedel on veel ka see võime, et need aitavad materiaalset ebaõnne eemal hoida.

Print Friendly, PDF & Email