Saarlastele taipoksis kaks medalit

Eesti taipoksi föderatsioon ja spordiklubi Garant korraldasid Tallinnas Eesti lahtised taipoksi meistrivõistlused 2018 ametliku nimetusega EST MUAY THAI KIDS OPEN 2018.

Taipoks on kõige karmim poksiala, kus on lubatud nii põlve- kui ka küünarnukilöögid ja mõned maadlusheited. Osavõtjaid oli peale Eesti noorte sportlaste veel kuuest riigist. Traditsiooniliselt oli kõige tugevamini esindatud Venemaa.

Kuressaare Kesklinna spordiklubist läksid seekord võistlema üks poiss ja üks tüdruk. Kõige paremini esines seekord 15-aastaste kadettide klassis kehakaalus kuni 63,5 kg Eva Sagor. Finaalis läks ta kokku Liisa-Lota Lindverega Rakvere klubist Tugev Tahe. Eval õnnestus oma vastane kaks korda põrandale lüüa. Ja mis kõige tähtsam, ta suutis domineerida kõigi kolme raundi jooksul. Siit ka teenitud esikoht ja kuldmedal.

Julgelt ja agressiivselt võistles ka Markus Trei. Poolfinaalis pidi ta siiski kohtunike häältega 2-1 vastu võtma punktikaotuse Narva Konkiro poksijalt Jaroslav Vensonilt. Matš oli tasavägine ja löökiderohke, aga näitas ära ka puudujäägid Markuse tehnikas. Saavutatud kolmas koht ja pronksmedal on selle raske matšiga igati ära teenitud.

Print Friendly, PDF & Email