Steven Kalf Prantsusmaal kolmas

Pühapäeval Prantsusmaal sõidetud GP Hyper U 103 km pikkusel võidusõidul saavutas ASPTT Nancy meeskonda esindav jalgrattur Steven Kalf kolmanda koha.

Võistlejatel tuli läbida 31 kolmekilomeetrist ringi. Võistlus oli algusest peale kiire, oli palju rünnakuid ja üritati eest ära saada. Aga umbes poole peal pääses jooksu suurem punt, kus oli 10–15 meest ja teiste hulgas kaks Kalfi meeskonnakaaslast.

“Üks hetk sain ka ise koos paari mehega minema ja hakkasime jooksikuid kinni püüdma,” rääkis Steven Kalf. “Saime jooksikud kätte viimasel ringil. Kahjuks enne, kui kätte saime, ründasid kaks konkurenti ja nad jäid lõpuni ette. Ise finišeerisin selle suurema pundi esimesena ja kokkuvõttes olin kolmas. Pean tunnistama, et väheke oli ka enda lollus, et ei olnud kohe jooksikute grupis.”

Print Friendly, PDF & Email