Selgusid parimad maastikujooksus

Pühapäeval selgitati Kuressaare tervisepargis selle aasta maakonna meistrid maastikujooksus. Esimest korda oli sel võistlusel kasutuses eraldistart. Stardijärjekord selgus loosi teel, lähe oli 20-sekundiliste vahedega.

Naistel oli võistlusmaa pikkus 4 km. Meistritiitli, esimese sel alal, võitis Õnnely Rahu ajaga 15.58,9. Paljukordne maakonna meister maastikujooksus Taimi Kangur saavutas seekordki teist aastat järjest oma traditsioonilise teise koha ajaga 16.48,7. Pronks ajaga 18.34,4 kuulus Helina Pärnale.

Mehed jooksid 6 km. Meistritiitlit asus jahtima 13 jooksjat. Ando Õitspuu võitis neljandat aastast järjest ajaga 20.38,7. Hõbemedal läks 20.54,4-ga Kalev Õisnurmele ja pronksmedal Raigo Saarele, kelle aeg oli 22.02,8.

Tõnu Vaher

Print Friendly, PDF & Email