Põhjala maaelu­võr­gustikud kohtuvad Saaremaal (1)

Esmaspäevast kolmapäevani toimub Kuressaares kõrgetasemeline koostööseminar “Elav Põhjala maapiirkond” ehk “The Vibrant Rural North”.

Koostööseminari käigus toimuvad MTÜ Saarte Koostöökogu tegevjuhi Terje Ausi sõnul muu hulgas väljasõidud ja töötoad üle Saaremaa – külastatakse Leedri siirupiemandaid, Metsküla, Tihemetsa Kala ning tutvutakse ka väikelaevaehituse kompetentsikeskusega.

Koostööseminari korraldajad on Soome maa­eluvõrgustik, Rootsi maa­eluvõrgustik, Eesti maa­eluvõrgustik ja Euroopa Maaelu Arengu Võrgustiku kontaktpunkt (ENRD Contact Point).

Seminari peaeesmärk on teha maaelu arengu valdkonnas tihedamat võrgustikutööd, tutvuda töömeetoditega, saada ülevaade üksteise maaelu arengukavade hetkeseisust ning arutada töögruppides maaelu arenguid nüüd ja tulevikus.

Print Friendly, PDF & Email