Saaremaalt osaleb maamessil seitse ettevõtet

Järgmisel nädalal, 19.–21. aprillil toimub Tartu Näituste messikeskuses Baltimaade suurim maaeluüritus maamess, kus Saaremaalt osaleb seitse ettevõtet.

Maamessil 13. korda osalev Leiba ja Tsirkust OÜ omanik Vesta Suuster ütles, et maamess sobib talle laadahooaja avaürituseks. Ehkki osavõtt maamessist pole odavate killast – ettevõte maksab kolme päeva eest maamessil 1240 eurot ja saab selle eest kasutada 12 meetrit letipinda, peab ta osavõttu vajalikuks. Käsitöö, OÜ Taako õllede ning Saare, Karja ja Muhu leivatööstuse toodanguga kauplevale ettevõttele on maamess paigaks, kus hooaja hakul siinsete pagarite uudistoodangule tagasisidet küsida ja seda ka pagaritele endile jagada.

Leiba ja Tsirkust osaleb alates maist kuni septembri lõpuni igal nädalavahetusel keskeltläbi kolmel laadal ning lisaks Helsingi mardilaadal ja jõululaatadel. “Müüme Eesti erinevais paigus erinevat sortimenti, sest eelistused on piirkonniti erinevad,” rääkis Suuster.

Saaremaalt osalevad maamessil veel Karmeli OÜ, Saaremaa Saunad OÜ, Kasse Paadid OÜ, Saare Talutehnika OÜ, ArborEst OÜ ja SÕK Agritec OÜ.

Maamess toob enam kui kuuele hektarile kokku 470 eksponenti. Mess koondab traditsiooniliselt põllumajanduse, metsanduse, aianduse ja toidutööstuse valdkonna ettevõtteid, kelle jaoks on maamess üks regiooni tähtsamaid üritusi uute toodete ja teenuste tutvustamiseks.

Kuigi formaadilt on maamess ennekõike erialainimeste üritus, on sinna oodatud ka kõik pered.

Print Friendly, PDF & Email