Muhu Pagarid avavad Liival uue pagarikoja (2)

Hiljuti oma uut nägu ja tervet rodu uudistooteid esitlenud Muhu Pagaritel on muudatused teoksil ka kodusaarel Muhus.

Muhu Pagarite asutaja Martin Sepping ütles, et suvel avavad nad Liival uues Konsumis oma kaupluse ruumides väikese pagarikoja. “Suudame küpsetada sadakond leiba otse kaupluses ning loodame sellega suvist ja tippaegade nõudlust veidikene leevendada,” märkis ta.

Uute eritoodete sortimenti üritavad nad Muhus küll suurendada, ent kogused, logistika ja ruumide suurus seavad kahtlemata piiranguid. “Praegu on pitsleivad (Muhu pitsleib seemnetega) Liival pagarikojas igapäevaselt saadaval, muus osas loodame sortimenti (Muhu leib ristiköömnetega, Muhu leib sarapuupähklitega) laiendada selleks ajaks, kui avame kaupluse pagarikoja,” kõneles Sepping.

Karaskite ja muude peenemate toodete küpsetamise Muhus otsustavad nad aga alles siis, kui selgub, kuidas uuel Konsumi pagarikojal minema hakkab.

Print Friendly, PDF & Email