Poolfinaalseeria avakohtumine Selveriga kindlalt Saaremaale

Eesti meeste võrkpallimeistrivõistluste kolme võiduni mängitava poolfinaalseeria avakohtumises Saaremaa Võrkpalliklubi laupäeval Selver Tallinnale võimalust ei andnud ja võitis kodusaalis kindlalt 3 : 0 (25 : 22, 25 : 19, 25 : 23).

Siim Põlluäär (18) oli resultatiivseim mängija.
Maanus MasingPeatreener Urmas Tali ütles, et seerias on oluline see, et meeskond suudab koduedu säilitada. “See on see, millepärast turniire võidetakse, sest kodus mängida on ikka kodus mängida. Igasugustes seeriates, mis pikemaks venivad, on kodusaali eelis hästi oluline,” lausus ta.

Tali tõdes, et kohtumine ei olnud mänguliselt just kõige ilusam, aga keskendumise pealt võeti võit ikkagi ära. “Meie mängurütm selle veerandfinaali vaba ajaga natukene muutus ja eks meil läheb natuke aega, sest treeningusituatsioonid on treeningusituatsioonid,” sõnas treener. “Mängus on natuke adrenaliini rohkem ja teravus on sees. Sellega hakkama saamine ja kohanemine võtab meestel natuke aega ja selles mõttes alustasime isegi hästi, sest suurt mõõna sisse ei lasknud.”

Teisipäeval on korduskohtumine Selveri kodusaalis. “Täna saime nende kahe põhiründajaga enam-vähem hakkama, Oliver Orav teeb oma nagunii ära,” märkis Urmas Tali.

“Taavi Nõmmistu suutis meid täna natuke palju üllatada ja me ei saanud temaga nii hästi hakkama, kui planeerisime. Eks me vaatame selle üle ja proovime siis oma käigud veel paremaks saada.”

Puhkepäeva sai seejuures Saaremaa põhipommitaja Hindrek Pulk, diagonaalründajatest sai seega täismängu kirja Siim Põlluäär, kes kerkis ka võitjate resultatiivseimaks, tuues 21 punkti (+14), Tomaš Halanda lisas 15 punkti (+9).

Print Friendly, PDF & Email