Kuressaares saab tasuta säästmis- ja investeerimisnõu

Rahatarkuse kuul jagatakse seitsmes Eesti linnas tasuta infoseminaril kõikidele huvilistele praktilisi näpunäiteid, kuidas oma sääste kasvatada ja raha paigutada.

Homme annavad Kuressaares Arensburg Boutique Hotel & Spa konverentsiruumis kell 17–19 nõu Tarmo Tanilas Swedbankist ja EBS-i investeerimisklubi asutaja Randy Padar.

Tänavuste seminaride eesmärk on pakkuda kõikjal Eestis inimestele võimalust end ekspertide abiga harida ja kaalutletud finantsotsuseid teha. “Eesti inimeste finantskirjaoskus on aasta-aastalt paranenud ning üha rohkem inimesi tunneb aktiivset huvi selle vastu, kuidas oma rahaasju oskuslikult korraldada,” ütles Pangaliidu tegevdirektor Katrin Talihärm. “Seda silmas pidades viime koostöös pankade ja oma ala ekspertidega läbi tasuta infoseminarid seitsmes Eesti linnas, kus tutvustame lähemalt raha säästmise ja oma säästude kasvatamise põhitõdesid.”

Infoseminaridel räägivad Eesti suuremate kommertspankade esindajad säästmise olulisusest ja erinevatest raha kasvatamise võimalustest. Seejärel jagavad oma investeerimis­alaseid kogemusi tunnustatud ettevõtjad ja investorid. Seminarile saab registreerida aadressil www.pangaliit.ee/rahaseminar.

Print Friendly, PDF & Email