II Suure Reede jalgpalliturniiri võitis FC Invictus

30. märtsil Kuresaare kunstmurul mängitud II Suure Reede jalgpalliturniiril osalenud kaheksa võistkonna konkurentsis võitis Soome rahvaliiga võistkond FC Invictus finaalis Torgu meeskonda pärast 0 : 0 lõppenud normaalaega lõpuks ülinapilt penaltiseerias 3 : 2.

III–IV koha selgitasid omavahel FC Taritu ja Niidu FC. Edu saatis seekord kogenenumaid, kuigi Niidu FC noored osutasid südi vastupanu, võitis 1 : 0 FC Taritu ja pronksmedalid kuulusid neile. Järgnesid: 5. FC Smuuli, 6. Kaarma SK, 7. Kuressaare Atletico ja 8. JK Saare Latte.

Turniiri parim väravavaht oli Silver Saluste (FC Invictus), parim mängija Keito Liiv (FC Taritu).

Eriauhinnad läksid Ivo-Henri Pikkorile kui emotsionaalseimale mängijale ja Janek Meetile kui turniiri vanimale osalejale.

Andre Käen

Print Friendly, PDF & Email