Eile hukkus traagiliselt 28-aastane naine (FOTOD) TÄIENDATUD! (19)

Autor: Irina Mägi

Laupäeva õhtul leiti maantee äärest teadvusetu naine, kes suri hiljem haiglas. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Häirekeskus sai eile kella 20.47 ajal teate, et Saaremaal Reo külas Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare 132. kilomeetril suunaga Kuressaare poole seisab keset teed auto ja selles üksinda viibiv juht on joobetunnustega. Teataja võttis autovõtmed enda kätte ja jäi politseid ootama.

Politsei tuvastas kohapeal, et 46-aastane sõiduautot Ford Mondeo juhtinud mees on alkoholijoobes. Autost ligi 360 meetrit suunaga Kuivastu poole leiti kraavist lamamas 28-aastane naine, kes toimetati raskes seisus Kuressaare haiglasse, kus ta hiljem suri.  

Kuressaare politseijaoskonna piirkonnavanem Meelis Juhandi ütles, et politseijaoskonda toimetatud ja kahtlustatavana kinnipeetud mehe sõnul oli temaga koos autos viibinud ka naisterahvas. „Mehe sõnade kohaselt istus tema kõrval autos naisterahvas, kuid ta ei osanud selgitada, millal ja mis põhjusel naine autost lahkuda võis. Kõik juhtunu täpsemad asjaolud peab välja selgitama alustatud kriminaalmenetlus,“ rääkis Juhandi. „Minu siiras kaastunne hukkunud naisterahva lähedastele,“ jätkas ta.

„Mees oli istunud rooli alkoholijoobes ja see lõppes kahjuks väga traagiliselt. Jätkuvalt tuleb tõdeda, et tihti ei anta endale aru, millised võivad olla tagajärjed joobes peaga autorooli istumisel. Selge on ka see, et kunagi ei tohiks istuda autosse, kui on kahtlus, et selle juht võib olla joobes,“ lisas Juhandi.

Alustatud kriminaalmenetlus peab välja selgitama muuhulgas selle, kas tegu võis olla otsasõiduga.

 

Print Friendly, PDF & Email