Kiirmale meistritiitel Ilkka Mustonenile

Lõpule jõudsid mullu oktoobrikuus alanud maakonna meistrivõistlused kiirmales, kus mängiti üheksa osavõistlust, millest igal osavõtjal läks arvesse viis paremat tulemust.

Võistluse pingelisust näitas see, et maakonna meister selgus alles viimase turniiri viimase võistluspartii lõppemisega. Kokkuvõttes esikohale konkureerinud Rain Kilumets ja Ilkka Mustonen lõpetasid võistlussarja võrdse võiduprotsendiga 85,3 viie parema turniiri arvestuses.

Otsustavaks sai see, et Mustonenil oli arvesse läinud kahel turniiril parem võiduprotsent kui Kilumetsal. Nii pidi üheksa viimast aastat parima kiirmaletaja tiitlit omanud Kilumets selle Mustonenile loovutama.

Pronksmedali omanikuks sai Martin Kallas võiduprotsendiga 71. Järgnesid: 4. Milde Burkova (59,8); 5. Jaak Turja (56,4); 6. Ülo Tuulik (49,5); 7. Arvo Kallas (38,8).

Juuno Jalakas

Print Friendly, PDF & Email