PILTUUDIS: Pihtla ja Kaali kooli pere tervitasid kevadet (1)

20. märtsil kogunesid Pihtla ja Kaali kooli kooli- ja lasteaialapsed koos vanematega Vanamõisa karjääri kevade saabumist tervitama. Ehkki ilm tundus talviselt kõle ja Pihtla lasteaia lapsed veel Talveks kostümeeritud õpetaja Viive Samsoni akordionimängu saatel isegi talvelaulu laulsid, tuli Kevadeks kehastunud õpetaja Mai Pääsk täpselt kell 18.15 oma õigusi nõudma.


Et kevadele teed näidata, süüdati üheskoos tõrvikud ja mindi matkale ümber Vanamõisa karjääri. Oli ikka uhke vaatepilt, kui 99 inimesest koosnev tuledesäras rongkäik ümber karjääri liikus! Matkaraja lõpul ootasid õhetavate põskedega kevadetervitajaid jälle Kevad ja Talv, kes lastele lõbusaid mänge korraldasid ja rahva küpsise- ja teelaua juurde suunasid.

Kuigi Pihtla kooli ja Kaali kooli laste kohtumistel on juba aastatepikkune traditsioon, siis tervete peredega midagi koos teha oli esmakordne kogemus. Tundub, et esimene vasikas aia taha ei läinud ning loodetavasti toimub kahe naaberkooli-lasteaia hoolekogude eestvõttel veel palju selliseid vahvaid ettevõtmisi!

Pihtla kooli lasteaiaõpetaja Kaili Kaasik

Print Friendly, PDF & Email