Noor neiu kasvatas linnakodus kanepit (16)

Kohus karistas eile 18-aastast noort naist kanepitaimede kasvatamise eest tingimisi vangistusega.

Lääne ringkonnaprokuratuur süüdistas 18-aastast Margareti kanepitaimede kasvatamises. “Läbiotsimise käigus möödunud aasta oktoobris leiti ja võeti tema Kuressaare kodust ära üheksa kasvavat kanepitaime,” selgitas prokurör Agnes Ollema-Barndõk.

Prokuröriga sõlmitud kokkuleppe kohaselt karistas kohus naist kuue kuu pikkuse vangistusega tingimisi aastase katseajaga, mille jooksul tuleb tal alluda kriminaalhooldaja kontrollile. Lisaks on Margaret kohustatud katseaja jooksul hoiduma nii alkoholi kui ka narkootikumide tarvitamisest. Süüdimõistetul tuleb tasuda menetluskulud ja süüdimõistmisega kaasnev sundraha, kokku 1068 eurot.

Print Friendly, PDF & Email