Saarlased osalesid Taliujumise Maailmameistrivõistlustel (Fotod)

Autor: Erakogu

Eestis esmakordselt toimunud Taliujumise Maailmameistrivõistlustest võtsid osa ka saarlased. T-Klubi Kuressaare neli liiget (Arvet Kallas, Rainer Paenurk, Andres Brõsov ja Kairit Lindmäe) osalesid laupäeval, 10. märtsil, 4 x 25m teatevõistlusel vabastiilis ujumises.

Tegemist oli heategevusliku teateujumisega, millega toetati Haapsalu Neuroloogilist Rehabilitatsioonikeskust taastusraviseadme MYRO ostmisel.

Taliujumise maailmameistrivõistlused algasid juba teisipäeval Tallinnas, Admiraliteedi basseinis . Viie päeva jooksul võistles maailma parima tiitli eest ligi 1500 ujujat 40 riigist, eksootilisemad külalised tulevad näiteks Sierra Leonest, Lõuna-Aafrika Vabariigist, Lõuna-Koreast ja Argentiinast.

Print Friendly, PDF & Email