Oliver Leppik osaleb Kanal 2 talendisaates (1)

Kuressaare gümnaasiumis õppiv 12-aastane Oliver Leppik osaleb Kanal 2 saates “Väikesed hiiglased”.

VÄIKE HIIGLANE: Tallinnas koos ema Piretiga saate salvestusel käinud Oliver on juba esinenud Saaremaa ooperipäevadel ja muudel lavadel ning “Väikeste hiiglaste” eelvooru läbis ta edukalt.
ERAKOGU“Ei taha ette ära rääkida, kuidas tal on läinud, ja seda peab ikka televiisorist vaatama, aga saan öelda, et Oliver on väga äge poiss, väga julge poiss, väga hea häälega poiss ja temast Eesti rahvas veel kuuleb,” rääkis projekti vedav Kirsti Timmer.

Televaatajatel on võimalus talle kaasa elada neljapäeval, 15. märtsil kell 20 ekraanile jõudvas saates.

“Sel aastal osalejad juba teavad, mis saatega tegu on ja kuhu nad esinema tulevad. Palju on seekord neid tantsijaid ja lauljaid, kes möödunud hooajal ei teadnud või ei osanud saatesse tulla, ning seepärast on tase tänavu väga hea,” kinnitas Kirsti Timmer Saarte Häälele.

Kanal 2 kodulehe andmetel astuvad säravas talendisaates lavale Eesti kõige andekamad lapsed: lauljad, tantsijad ja väikesed kuldsuud. 

Sel aastal on meeskonna juhid Ott Lepland, Daniel Levi Viinalass, Mart Müürisepp, Hanna Martinson ja Getter Jaani. Kohtunikud on Evelin Võigemast, Jüri Nael ja Tanel Padar. Saatejuht on tuntud headuses Tambet Tuisk.

Print Friendly, PDF & Email