Surma põhjustanud naine astub kohtu ette (11)

Kuressaare kohtumajas astub homme kohtu ette 25-aastane naine, keda prokuratuur süüdistab Saaremaa aasta ema tiitliga pärjatud naise surmaga lõppenud liiklusõnnetuse põhjustamises möödunud aasta juulis Saaremaal.

Süüdistuse järgi sõitis naine oma Audiga kõrvalteelt külje pealt sisse peateel liikunud Opelile, mille juht ja kaasreisija said viga, kõrvalistmel olnud naine aga hukkus. Samuti said õnnetuses viga Audis kaasreisijatena viibinud mees ja laps.

“Süüdistus seisneb selles, et autojuht jälgis võõras kohas liigeldes rohkem navigatsiooniseadet kui tegelikku ümbrust ning ei pannud seetõttu tähele liiklusmärki “Peatu ja anna teed” ega stoppjoont,” ütles prokurör Rainer Amur. “Selle asemel, et peatuda, sõitis ta kõrvalteelt täiskiirusel ristmikule välja ja külje pealt otsa peateel liikunud sõiduautole.”

Print Friendly, PDF & Email