Lühidalt SPORDIST

Kätriin Põld tegi meistriliiga debüüdi

Saaremaa spordikooli kasvandik Kätriin Põld tõmbas selga Audentes/Noortekoondise särgi ja sai kirja oma esimese Eesti naiste võrkpalli meistriliiga kohtumise.

Audentes/Noortekoondis mängis võõrsil TTÜ/Tradehouse´iga ja mäng kaotati 1 : 3 (9 : 25; 25 : 10; 17 : 25; 21 : 25). Kätriin Põld panustas oma esimeses meistriliiga kohtumises 6 punkti ja oli sellega oma võistkonna kolmas punktitooja.

“Esimene mäng oli ikka natuke närviline, sest teisel pool võrku olid kogenud mängijad, nagu Mari Loormann ja Mari-Liis Graumann,” ütles Kätriin Põld pärast kohtumist. Nooruke saarlane lisas, et kõige enam tuleb tööd teha blokiga.

Audentes/Noortekoondis on siiani suuresti kasutanud 2000. aastal sündinud mängijaid, aga nüüd plaanitakse anda võimalusel mängukogemusi juba 2002. aasta koondise mängijatele. Kätriin Põld ja Audentes/Noortekoondis peavad oma järgmise kohtumise Kohila VK /E-Servisega, kellel on samuti turniiritabelis üks võit.

Asko Esna


Kuressaare meestele Kärlal kaotus

Eesti meeste võrkpallimeistrivõistluste esiliiga kohtumises Kärla spordihoones kaotas Kuressaare meeskond pühapäeval Rakvere Võrkpalliklubi II-le 2 : 3 (20 : 25, 14 : 25, 26 : 24, 25 : 16, 8 : 15).

“Põhiturniiri lõpp läks meil natuke aia taha,” tõdes treener Asko Esna. “Kolmes viimases mängus me võidurõõmu kahjuks maitsta ei saanud. Täna Rakverega mängides õnnestusid vastastel kahes esimeses geimis kõik asjad, mis nad meie poole saatsid. Me ei leidnud rohtu nende vastu, proovisime siit ja sealt.”

Kolmandas geimis oli vaja midagi muuta ja selleks vahetas Esna sidemängija kohale Tenni Saksakulmu.

“Mitte et Mart Tiitsaar hakkama ei saanud, aga käekirja muutmise eesmärgil,” selgitas ta. “Saime oma näo tagasi ja poistel hakkas jälle põskedele ka natuke puna tulema. Viimases geimis said nad stardist hästi minema. 7 : 6 eduseisul saime, nagu suusatajad ütlevad, haamri. Vastased said olulisi punkte ridamisi ja kaotusest polnud sel korral pääsu.”

Alver Kivi


Pöide suusasõidu võitis Toplaan

Pühapäeval lõpetas Pöide suusasõit 2018 pikema distantsi 31 ja lühema võistlusmaa 32 suusatajat.

Põhidistants 29 km: 1. Karl Jakob Toplaan 1.25.38; 2. Tarmo Mändla 1.27.16; 3. Mairo Mändla 1.28.06. Ainsa naisena läbis distantsi Geivi Lember ajaga 2.12.59. Lõpetas 31 suusatajat.

Lühidistants 9 km: 1. Gert Kaldmäe 33.07.2; 2. Silver Vah­stein 35.52.6; 3. Arre Markus Toplaan 40.19.3. Kiiremad naised olid Oksana Hiis ajaga 40.28, Kadri Viil 41.24 ja Kaisa Kaldmäe 44.15-ga. Kokku lõpetas 32 suusatajat.

Print Friendly, PDF & Email