FC KURESSAARE: Karikasarjas eesmärgiks poolfinaal

Evald Tipneri karikasarjas on kevadel ees otsustavad mängud ja veerandfinaalid, konkurentsis on veel ka FC Kuressaare, kes edu korral teeks klubi ajalugu.

Veerandfinaali on jõudnud FCI Tallinn, FC Flora, Viljandi JK Tulevik, Nõmme Kalju FC, FC Flora U21, Narva Trans ja FC Kuressaare. Kuna FCI Tallinn ja FC Levadia liitusid, on konkurentsis veel seitse klubi ja loosiga saab keegi otse poolfinaali. Vastased selguvad hooaja pidulikul avamisel.

FC Kuressaare peatreener Jan Važinski ütles, et karikavõistlused on alati ettearvamatud ja edu võib saata kõiki. “Karikas on alati huvitav,” tõdes ta. “Aga mine tea, äkki meil loosiga veab ja saame poolfinaali mänguta. Seal võitleme edasi karika eest. Vahet pole, kes vastu tuleb, kui tahame olla edukad, siis tuleb niikuinii mänge võita.”

Meeskonna endise peatreeneri kohusetäitja Sander Viira sõnum oli, et soov on mängida mõne Premium-liiga meeskonnaga. 2018. aastal konkurentsi jäänud meeskondadest mängib vaid FC Flora U21 esiliigas.

Võistluste 1/64 finaalis oli FC Kuressaare mänguvaba, 1/32 finaalis võideti SK Kadrinat 12 : 0, 1/16 finaalis Kuusalu JK Rada 9 : 1 ja 1/8 finaalis Rumori Calcio Tallinna 3 : 0. Kogu sarja suurim väravakütt on praegu Maarek Suursaar 11 tabamusega.

Print Friendly, PDF & Email