Kahes liiklusõnnetuses sai viga neli inimest (4)

Laupäeval, 17. veebruaril, toimus Saare maakonnas kaks liiklusõnnetust, milles sai viga neli inimest.

Esimene õnnetus juhtus kella 11.30 ajal Saaremaa vallas Kahtla- Ruhve maantee 2. kilomeetril, kus sõiduautot Volvo 240 juhtinud 22-aastane mees kaotas kruuskattega teel lauges kurvis sõiduki üle kontrolli, mille tulemusena sõiduk libises külgepidi kokku vastas suunas liikunud sõiduautole Ford Galaxy, mida juhtis 65-aastane mees. Kiirabi toimetas Fordi juhi Kuressaare haiglasse kontrolli.

Teisest õnnetusest teavitati häirekeskust kella 17 ajal, et Saaremaa vallas Kuressaare-Sääre maantee 16. kilomeetril, sõiduautot Seat Ibiza juhtinud 42-aastane naine sõitis tagant otsa samas suunas tema ees liikunud sõiduautole Toyota Avensis, mida juhtis 29-aastane mees. Kiirabi toimetas sündmuskohalt Kuressaare haiglasse tervisekontrolli Seati juhi ja Toyotas kaasreisijatena viibinud 26.- ja 27-aastased naised.

Print Friendly, PDF & Email