Ott Tänak alustas Rootsi ralli teist päeva kahe järjestikuse katsevõiduga

Ott Tänak ja Martin Järveoja (Toyota) alustasid Rootsi MM-ralli teist võistluspäeva üheksandalt kohalt, kaotades liidrile Thierry Neuville’ile (Hyundai) tervelt minuti ja 29 sekundiga, vahendab Delfi.ee. Nii suur ajakaotus on tingitud asjaolust, et Tänak pidi enamus eilsetest katsetest teistele sõitjatele lumist teed lahti lükkama.

Tänast päeva on Tänak alustanud kahe järjestikuse katsevõiduga. Hyundai kolmikjuhtimise lõpetas 9. kiiruskatse, mis tõstis kolmandaks Craig Breeni (Citroen), järgmisel katsel möödus iirlane ka Andreas Mikkelsenist. Kokkuvõttes on kahe esimese mehe vahe vaid 4,2 sekundit. Tänak võib peagi tõusta Teemu Suninenist (M-Sport) mööda kaheksandale kohale (vahe vaid 1,6 sek).

Print Friendly, PDF & Email