Ametikooli juhtõpetajaks saab Kätlin Poopuu

Kuressaare ametikooli sotsiaaltöö ja iluteeninduse õppesuuna juhtõpetajana töötab 1. märtsist Kätlin Poopuu, kes on viimased kaks aastat töötanud päästeameti Läänemaa päästepiirkonna juhatajana. Senine õppesuuna juht Kai Rannastu lahkus hiljuti töölt.

“Minu jaoks on tegu karjääripöördega, aga ma pole ka siiani teinud lihtsaid valikuid,” ütles Poopuu. “Päästeametis sai kümme aastat täis. 35. sünnipäev pani mõtlema, et millises suunas edasi minna. Hea on taas kodusaarel tegutseda.”

Poopuu on lõpetanud sotsiaaltöö ja rehabilitatsiooni korralduse eriala Tartu ülikooli Pärnu kolledžis ning magistriõpingud hariduskorralduse erialal Tartu ülikoolis. Praegu õpib ta Tallinna ülikoolis andragoogikat. Enne Läänemaa päästepiirkonna juhatajaks saamist töötas ta päästeameti ennetustöö vanemspetsialistina.

“Kätlini kümneaastane ennetustöö alane kogemus ja meile sobiv erialane haridus on väga hea platvorm koostöö alustamiseks,” märkis ametikooli direktor Neeme Rand.

“Kui vaadata tuttavaid, kes on mingil hetkel otsustanud elus kannapöörde teha, siis on neil abi olnud just ametikoolist, kus on suur valik erialasid ja kursusi. Elukestva õppe poolt olen ma väga ja seda pakub ka meie ametikool ning seega on see hea koht, et oma elus kannapööre teha ja alustada uue valdkonna tundmaõppimisega,” ütles Poopuu.

Sotsiaaltöö ja iluteeninduse õppesuuna juhtõpetaja korraldab hooldustöötaja, tegevusjuhendaja, lapsehoidja, juuksuri ja spaateenindaja eriala õppetööd. Kokku õpib nendel erialadel tänase seisuga enam kui sada noort ja täiskasvanut.

Print Friendly, PDF & Email