PILTUUDIS: Terve päev oli südameid täis! (5)

Maanus Masing

Eilse sõbrapäeva puhul sai Kuressaare Vanalinna koolis taas kord end koos sõpradega jäädvustada südametega kaunistatud seina ääres. Vahetundides kogunesid sõbrapäevajäädvustust tegema nii nooremad kui ka vanemad ning tänapäevase nutitehnika abiga võis fotograaf olla igaüks. Alumises reas III klassi poisid (vasakult) Oskar Allesmaa, Renno Tisler, Sander Samlik, Gregor Hein, Sten Markus Pihlas ja Artur Ader. Teises reas (vasakult) Anna Loore Tõru, Laura Turja, Mirell Vitler, Lisandra Kuusk, Miia-Maria Poopuu III klassist ning Maarja Säde Paat ja Carola Sonšain 1. klassist. Tagumises reas (vasakult) Hannaly Jakobson ja Karolin Kask VIII klassist ning Johanna Seema IX klassist, kõrval Lysanne Lapin III klassist.

Print Friendly, PDF & Email