EV 100: liikluskorraldus Kuressaares

Seoses Eesti Vabariigi 100. aastapäeva tähistamisega muudetakse Kuressaare kesklinnas ajutiselt liikluskorraldust: 22. veebruaril suletakse paraadi peaprooviks mootorsõidukitele kell 20.30–22.30 Tallinna tänav alates Torni tänavast (ristmik välja arvatud) kuni Raekoja tänavani (ristmik välja arvatud). 24. veebruaril suletakse mootorsõidukitele Kuressaare tänavad kell 8–12.30 järgnevalt: Tallinna ja Lossi tänav alates Karja tänavast (ristmik välja arvatud) kuni Raua tänavani (ristmik välja arvatud), Rootsi tänav Tallinna tänava ristmikul, Torni tänav Tallinna tänava ristmikul, Tallinna tn 10 parkla Tallinna tänava väljasõidul, Lasteaia tänav alates Lossi tänava ristmikust (ristmik kaasa arvatud) kuni Anton Lutsu tänavani (ristmik välja arvatud). Parkimine pole lubatud 23. veebruaril alates kell 16st ja 24. veebruaril kuni kell 13 Tallinna ja Lossi tänaval Karja tänavast kuni Raua tänavani, Lasteaia tänaval Lossi tänavast kuni Kauba tänavani ja keskväljakul.

Print Friendly, PDF & Email