Lühidalt SPORDIST

Kuido Koppel uisumaratonidel kiireim

Laupäeval Viljandi järvel sõidetud IX Mulgi uisumaratonil oli distantsiks 30 km ja 150 osalejast tuli üldarvestuses võitjaks Kuido Koppel. Pühapäeval sõideti Haapsalu III uisumaraton 135 osalejaga. 25 km pikkusel distantsil oli võitja Kuido Koppel.


Orissaare Träx võidukas

Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste teises liigas võitis Orissaare Träx Jõhvis kohalikku Hitot 79 : 49. Kuigi mängul oldi ainult kuue mehega, tegutseti targalt, panustati rohkem korvi alla, kaitses kannatati, hambad ristis, ja edu oli tagatud. Karli Saar viskas 26 punkti ja võttis 13 lauda, Aivo Laul lisas 23 punkti ja võttis 12 lauda.


Jätkusid maakonna korvpalli-meistrivõistlused

Kuressaare spordikeskuses mängitud maakonna korvpallimeistrivõistlustel võitis BC Käsa Spordikool/Vesset 92 : 65, Estlant BC Käsat 99 : 88 ja Spordikool/Vesse Tesmanit 86 : 83.


Välkkabes Rein Kirstu juhtimisel

Maakonna välkkabe meistrivõistluste avapäeval oli edukas Rein Kirst, kes võitis mõlemad osavõistlused.

Esimesel turniiril kogus ta 6,5 punkti 9-st, edestades Jaan Truud (6) ja Ivar Truud (3,5). Teisel turniiril kogusid Kirstule (6) järgnenud Jaan ja Ivar võrdselt 4,5 punkti. Kokkuvõttes on seis järgmine: 1. Kirst – 22, 2; J. Truu – 17,5; 3. I. Truu – 16,5 arvestuspunkti. Kokku mängitakse kuus turniiri, millest neli paremat kohapunktide järgi läheb arvesse.

Print Friendly, PDF & Email