Jääpurjetajad EM-il seekord medalita

Hiiumaal laupäeval lõppenud jääpurjetamise Euroopa meistrivõistlused Monotüüp XV klassis võitsid Venemaa purjetajad Oleg Vasilev ja Denis Karelskii. Eestlastest olid parimad pronksile tulnud Olev Oolup ja Andrus Padu.

Saarlastest oli parim neljanda kohaga lõpetanud Ants Haavel (soodis Andres Laul). 8. koha teenisid Meelis Saarlaid ja Urmas Kruusmägi, 9. koha Indrek Aavik ja Erki Riim ning 10. koha Ott Kolk ja Juhan Kolk. Võistlustel osales 28 alust.

Lätis Riia lähistel Kišezersi järvel lõppenud noorte ja juunioride Euroopa meistrivõistlustel jääpurjetamise DN juunior ja Ice-Optimisti klassis saarlased seekord medalile ei jõudnud.

Tulemused DN klassis: 9. Kevin Grass (Saaremaa meri­spordi selts) ja 14. Joosep Laus (Saaremaa merispordi selts). Tulemused Ice-Optimisti klassis: 5. Karl Ader (Saaremaa merispordi selts), 7. Georg Pao­mees (Saaremaa merispordi selts).

Print Friendly, PDF & Email