Ajal, mil hinnad poodides aina ülespoole pürivad, tundub 4-eurone õhtusöök neljaliikmelisele perele utoopia, kuid nutikalt toimetades on see täiesti võimalik.

PÜREERI HOOLEGA: Marat Lõsõi tunnistas, et kuigi kõrvitsapüreesupp on väga maitsev, tahaks ta ise pigem rohkem liharoogasid.
MAANUS MASING
Selle tõestuseks andis Saarte Hääl Kuressaare ametikoolis teist aasta kokandust õppivale Marat Lõsõile 4 eurot ja palus selle eest valmistada õhtusöögi neljale inimesele, kusjuures road pidi ta valmistama ise ja erinevatest komponentidest. Tulemusena jõudsid lauale kõrvitsapüreesupp ja keefiri-sidrunitarretis. Kokku läks kõik maksma 4 eurot ja 10 senti.
“See ei olnud väga keeruline ülesanne,” tunnistas Marat. “Suppi ja sellist tarretist olen juba päris mitu korda valmistanud ja seepärast ei olnud probleemi. Alustasin magustoiduga ja supi tegemine võttis aega tunni.”
Ametikooli kutseõpetaja Halliki Väli ütles, et tema juhendamist palju vaja ei läinud, sest Marat on tubli ja oskab väga hästi etteantud ülesannetega hakkama saada…
Loe edasi laupäevasest Saarte Häälest.
Põrka pannile, pelmeen!
1 eur inimese kohta mingi lurri eest on laristamine! Kodus saaks korraliku kõhutäie valmistada oluliselt odavamalt.
nelja euriga annaks kolm einet ka teha 4 liikmelisele perele kui hästi kompunnida .
See neli eurot sellise lurri eest on tõesti laristamine. Ma tegin hiljuti oma perele lausa neljaks päevaks hapukapsasuppi ohtra lihaga, mis läks maksma alla kümne euro suure poti kohta. See teeb siis 2,50 päevas ja 60 senti näo kohta.
Neli päeva hapukapsasuppi süüa. No ma ei tea, tundub, et vihkad ennast…
Ilmselgelt tuleb odavam, kui teha suures koguses mitmeks päevaks. Aga kaua sa seda hapukapsasuppi ikka näost alla lükkad. Irw.
I don’t think so.
Uhhaa kuule, mulle tundub just sedasi, et ülejäänud maailm vihkab just sind. Mis sul eestimaise supi vastu on?!? Söö oma kiirnuudleid edasi ja anna mingeid rumalaid kommentaare teistele nina ette. Ahjaa, veebikonstaabel tegeleb ju sinusuguste poolmõistuslikega.
Mis sel kapsasupil viga on? Sööks heameelega kasvõi 2 nädalat seda, kui mingisugust vanakeste püreed, mis läheb maost läbi nagu tarkus mõne kommenteerija peast. Ärge mustake meie rahvusroogi!!!
Ega siis kogu nädala pea hapukapsasuppi sööma.Supp keedetakse suure potiga valmis ja pärast esimest söömist pannakse sügavkülma.Nädala jooksul teed ikka muid toite ka.Kui tuleb tahtmine suppi järele,võtad külmast ja ainult soojendad.
hea toit.
Meeldiv noormees, hea maitsev toit, aga rumalad kommentaarid.
Tubli töö!
vahi ennast!